fbpx

Human Design kan være ret overvældende at forstå, og derfor har jeg lavet denne lille guide. Starter du med at kende disse fire elementer, er du godt på vej til at forstå dig selv ud fra et Human Design perspektiv.

Energitype

Det første du ser på dit chart, er din energitype. Der er fem hovedtyper, og hver type har forskellige måder at bringe muligheder og flow ind i deres liv på. Typerne er fordelt mellem energy types og non-energy types, hvilket fortæller dig, hvorvidt du har adgang til konstant energi eller ej.

Authority

Vi skal hver især træffe beslutninger fra forskellige energicentre, så som mavefornemmelsen, instinktet eller følelserne. Når du lytter til din indre autoritet, ser verden dig som en ydre autoritet.

Profile

Din profil fortæller dig noget om perspektivet på din personlighed; hvordan du opfatter dig selv og hvordan verden ser dig.

Strategy

Din strategi er den bedste måde for dig at interagere med verden og mennesker på; den mest balancerede måde at bruge din energi på. Din strategi afhænger af din energytype. Hvis du er usikker på, hvad du skal gøre, så brug din strategi.